Probleemide küüsi sattunud NBA täht pani fännid muretsema, politsei käis teda kontrollimas

Christopher Krutto
Copy
Ja Morant.
Ja Morant. Foto: RONALD MARTINEZ/Getty Images via AFP/Scanpix

Politsei külastas eile korvpalliliigas NBA mängivat Ja Moranti, et kontrollida, kas mehega on kõik korras.

Memphis Grizzliese eest mängiv Morant on NBA üks paremaid mängujuhte, kuid viimastel kuudel on ta sattunud tõsiste probleemide. Kõigepealt eemaldati ta NBA poolt mõneks ajaks platsilt märtsis, kui ta jäi Instagramis avaldatud videole, hoides käes relva.

Toona rõhutas ta, et kavatseb juhtunust õppida, kuid mais jäi ta taas Instagramis kaamera ette, hoides käes relva või vähemalt sellele sarnanevat eset. Seetõttu eemaldati ta kõikidest tiimi tegemistest ning NBA alustas taas uurimist. Tõenäoliselt ähvardab teda seetõttu ka väga pikk võistluskeeld.

Kolmapäeval ehmatas Morant oma fänne krüptiliste postitustega, mis nüüdseks on kustutatud. Kokku avaldas Morant kolm postitust. Neist esimeses kirjutas ta: «Armastan sind, ema.», teises: «Armastan sind, isa.», kolmandas: «Sa oled parim väike tüdruk, armastan sind,» ning viimases postituses seisis: «Hüvasti.»

Seetõttu hakati kiirelt kartma, mida Morant nendega mõelda võis ning asi läks nii kaugele, et portaali TMZ andmetel käisid politseinikud kontrollimas, kas Morantiga on kõik korras.

«Temaga on kõik korras. Ta ütles meile, et võtab ühismeediast pausi,» sõnas Shelby maakonna šerifijaoskonna kõneisik The Athleticule.

Hetkel pole teada, kui pikalt Morant korvpalliväljakutelt eemale jääb, kuid peetakse tõenäoliseks, et sel aastal ta enam platsile ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles