Suure südamega kapten! Vanameister Toobal kogub lahkumismänguga heategevuseks raha

Postimees Sport
Copy
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Eero Vabamägi

Eesti võrkpallikoondise pikaaegne kapten Kert Toobal peab laupäeval Tartus koos Rait Rikbergiga oma lahkumismängu. Selle puhuks korraldas ta ka heategevusliku oksjoni.

«Koondisesärkide oksjon Janno Puusepa Fondi toetuseks – et kõik saaksid vabalt hingata!» alustas Toobal oma Facebooki postistust.

«Laupäeval tulen mina koos Rait Rikbergiga Tartus viimast korda võrkpallirahva ette, et anda teatepulk üle uuele generatsioonile. Mina olen saanud terve oma senise elu teha seda, mis mulle kõige südamelähedasem – mängida võrkpalli. Aga on inimesi, kes ei saa selliseid valikuid elus teha, sest neile pole tasuta kättesaadav isegi kõige iseenesestmõistetavam asi – hingamine. Need on inimesed, kes põevad tsüstilist fibroosi.

Lahkumismängu eel tahan tähelepanu juhtida Janno Puusepale ja teistele tsüstilist fibroosi põdevatele inimestele, kelle iga hingetõmme kahjuks maksab. Mina otsustasin oma viimased kolm koondise mängusärki sellele kaasa aitamiseks oksjonile panna. Igaüks saab anda oma panuse, et Janno ja tema saatusekaaslased saaksid vabamalt hingata.

Oksjoni tulu läheb Janno Puusepa Fondi, et aidata tsüstilise fibroosi haigetel osta elukvaliteeti parandavat ravimit, mida haigekassa ei rahasta,» lisas ta.

Oksjonil saab osaleda läbi Toobali Facebooki postituse ning pakkumised tuleb teha pildi alla. Iga komplekti alghinnaks oli 100 eurot, kuid ühe hind on juba kerkinud 275 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles