Reinar Halliku Korvpallikooli ja BC Tarva koostöö jooksis liiva

Postimees Sport
Copy
Aasta alguses välja hõigatud koostööst Reinar Halliku korvpallikooli ja BC Tarvas uute omanike vahel ei saanud ikkagi asja. Ettekujutus, kuidas klubi üles ehitada, oli Tarva tegevjuhi Tanel Suslovi sõnul meestel erinev.
Aasta alguses välja hõigatud koostööst Reinar Halliku korvpallikooli ja BC Tarvas uute omanike vahel ei saanud ikkagi asja. Ettekujutus, kuidas klubi üles ehitada, oli Tarva tegevjuhi Tanel Suslovi sõnul meestel erinev. Foto: Arvet Mägi

Reinar Halliku Korvpallikool (RHKK) ja Rakvere Tarvas järgmiseks hooajaks jõudusid ei ühenda.

Reinar Halliku Korvpallikool (RHKK) avaldas pressiteate vahendusel, et nende visioonid BC Tarvase jätkavate juhtide, ettevõtja Mart Riga ja endise korvallikohtuniku Tanel Susloviga uueks hooajaks kokku ei läinud. Seetõttu otsustas RHKK, et keskendub uuel hooajal eelkõige korvpallikooli ja noortespordi edendamisele Virumaal.

RHKK on vaid mõne aastaga oma vanuseklassides jõudnud Eesti tippu – lõppenud hooajal tulid nad U16 vanuseklassis nii Eesti karikavõitjaks, pääsesid Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) turniiril Final Fourile ning võitsid Eesti meistrivõistlustelt hõbeda.

U18 vanuseklassi ja esiliiga meeskonnaga jäi RHKK Final Fourist vaid ühe võidu kaugusel.

RHKK jätkab ka uuel hooajal koostööd Vinni valla ja Vinni-Pajusti Gümnaasiumiga koos oma treenerite Alessio Landra, Andres Sõbra ja Reinar Hallikuga.

«Oleme väga optimistlikud, et korvpallihuvi Lääne-Virumaal ei kao ja omalt poolt soovime palju edu BC Tarvale ja nende eestvedajatele ning ei välista ühtegi koosööd tulevikus,» lõpetati pressiteade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles