Sordo selgitas tema kohta käivat valearusaama

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallisõitja Dani Sordo pole juba aastaid sõitnud kiiretel kruusarallidel, mistõttu on levinud arvamus, et talle sellist tüüpi võistlused ei meeldi.

Viimati kihutas Sordo kiirel kruusarallil 2017. aastal Soomes. Hispaanlane teenis tol aastal alles üheksanda koha. Pärast 2017. aastat on Sordo sõitnud MM-sarja kaasa vaid osaliselt.

Traditsiooniliselt kiired rallid on ta enda programmist välja jätnud ning sõitnud pigem tehnilisi kruusarallisid ning asfaldietappe nagu näiteks Portugal, Hispaania, Kreeka ja Jaapan.

Nüüd selgitas Sordo DirtFishile, et väide nagu talle ei meeldiks naturaalselt kiired rallid, ei vasta tõele. «Asi pole selles, et mulle ei meeldi Soome või Eestisse minna. Mulle meeldivad need kiired rallid. Inimesed räägivad, et mulle Soome ralli ei meeldi, aga meeldib küll. Mulle meeldiks seal sõita, see oleks ülitore. Samamoodi ka Eestis, aga ma eelistan lihtsalt teisi rallisid,» lausus Sordo.

Sordo tunnistab, et tal ei ole naturaalselt kiiretel rallidel konkurentide vastu kiirust. «Kiirus, mis mul on… Olen kiire sõitja ja suudan olla väga-väga kiire ühte tüüpi katsetel, kuid teistes kohtades ma nii kiire pole,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles