Ott Tänak avaldas Sardiinia MM-ralli eesmärgi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: @World/M-Sport

Ott Tänak püsib järgmisel nädalal peetava Sardiinia MM-etapi eel optimistlik.

Sardiinia MM-etapp on Tänakule olnud ajalooliselt edukas. 2013. aastal jõudis ta seal esimest korda poodiumile, 2017. aastal teenis esimese etapivõidu. Mõlemal korral kuulus ta M-Sporti.

Esikoha teenis Tänak Sardiinias ka möödunud aastal, kui kuulus Hyundaisse. 2019. aastal oli ta Toyotaga lähedal võidule, kuid punktikatsel purunes autol roolivõim ning leppida tuli viienda kohaga.

«Sardiinia on mitmel viisil unikaalne ralli. Kiiruskatsed on väga nõudlikud ning pidamist on vähe, kuid samal ajal on puude ja kivide vahel olevad teed kitsad ning kiired. Olen alati seal sõitmist nautinud,» lausus Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

«Kogu M-Spordi meeskond koostöös USAs baseeruvate Ford Performance’i kuttidega on teinud tööd, et astuda järgmised sammud. Meid ootab enne Sardiiniat ees kiire testipäev. Me uurime kõike, et lisakiirust saada,» ütles Tänak.

«Meie eesmärk on astuda samm lähemale konkurentidele. Asjad võtavad veidi aega, kuid olen kindel, et samm-sammult jõuame ühel hetkel kohale,» lõpetas Tänak.

Sardiina MM-ralli algab 1. juunil. Tänak stardib esimesele võistluspäevale meistrivõistluste liidri Kalle Rovanperä järel teiselt kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles