M-Spordi pealik: meil on Tänakuga Sardiiniast hea mälestus, mida loodame korrata

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordi rallimeeskonna pealik Richard Millener loodab, et Ott Tänak suudab Sardiina MM-etapil liider Kalle Rovanperäga vahet vähendada.

Viie etapiga on valitsev maailmameister Rovanperä kogunud 98 punkti. Teisel kohal olev Tänak kaotab talle 17 punktiga. Kuna Sardiinias on teepuhastamise efekt suur, võiks Tänakul noorema konkurendi vastu olla eelis.

«Portugal oli meile raske võitlus, kuid lõime seal eesootavaks väljakutseks Sardiinias hea pinnase. Meeskonnana on meil Sardiiniast häid mälestusi, kui Ott 2017. aastal võitis. Loodame seda sel aastal korrata,» ei teinud Millener saladust, et eesmärgiks on ralli võit.

«Ott on oma kiirust tõestanud. Ta on tõestanud, et suudab võita. Peame jätkama tema toetamist sel teekonnal. Ta võitleb meistritiitli eest ning loodetavasti on pärast Sardiinia rallit seis veelgi tasavägisem,» lausus Millener.

Sardiinia MM-etapp on Tänakule olnud ajalooliselt edukas. 2013. aastal jõudis ta seal esimest korda poodiumile, 2017. aastal teenis esimese etapivõidu. Mõlemal korral kuulus ta M-Sporti.

Esikoha teenis Tänak Sardiinias ka möödunud aastal, kui kuulus Hyundaisse. 2019. aastal oli ta Toyotaga lähedal võidule, kuid punktikatsel purunes auto roolivõim ning leppida tuli viienda kohaga.

Sardiina MM-ralli algab 1. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles