Sardiinias debüteeriv Virves: tegu on raske etapiga, peame hoolitsema auto ja rehvide eest

Christopher Krutto
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: @World / Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarja hooaja kuues etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Sardiinias ning seal tuleb WRC2-arvestuses starti ka Eesti rallitalent Robert Virves.

Virves on seni teinud kaasa Rootsi ja Portugali MM-rallidel, kuid pole midagi säravat suutnud seni näidata. Rootsis sai ta tehnilise probleemi tõttu ajakontrolli hiljaks jäämise eest ühe minuti ja 20 sekundi jagu trahvi ning lõpetas võistluse üheksandal kohal, Portugalis katkestas ta pühapäevase võistluspäeva esimesel kiiruskatsel.

«See saab olema mul esimeseks korraks Sardiinias võistelda, nii et mul on palju õppida, sest see on väga raske etapp,» tunnistas 22-aastane Virves M-Spordi pressiteate vahendusel.

«Õnneks oleme saanud Portugalist head kogemust ja saame seda informatsiooni Sardiinia katsetel ära kasutada. See on suur võimalus, et palju õppida. See on raske etapp ja peame hoolitsema auto ning rehvide eest,» jätkas mullune juunioride maailmameister.

«Aga Rally2 ongi õppimiseks ja see tuleb meile tulevikuks kasuks. Eks ole näha, mis juhtub!» lõpetas Ford Fiesta Rally2-ga võistlev eestlane.

Lisaks Virvesele on eestlastest mõistagi Sardiinias stardis M-Spordi põhitiimi kuuluv Ott Tänak. WRC2s võistlevad lisaks Virvesele veel Georg Linnamäe ja Gregor Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles