VIDEO ⟩ Kuumavereline tennisetäht ei suutnud viha vastasmängija vastu tagasi hoida: kuradi l**s

Christopher Krutto
Copy
Jelena Ostapenko.
Jelena Ostapenko. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Scanpix

2017. aasta Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste võitja Jelena Ostapenko (WTA 17.) ei suutnud enda pahameelt tagasi hoida ja solvas oma vastast nii, et see kostus kõik telekaameratesse.

Vahejuhtum leidis aset Rooma WTA 1000 turniiri poolfinaalis, kus Ostapenko kohtus Kasahstani lipu all võistleva Jelena Rõbakinaga.

Olud olid pilvised ja ühel hetkel hakkas sadama. Ostapenko palus kohtunikku, et too jätaks mängu seisma, sest olud lähevad keeruliseks. Tol hetkel õigusemõistja tema palvega kaasa ei läinud ning mäng jätkus.

Viis minutit hiljem ütles Rõbakina, et olud on ohtlikuks muutunud ja kohtunik nõustus mängu peatama. Tol hetkel aga oli Ostapenko juba ümber mõelnud ning soovis, et kohtumine jätkuks.

Lätlanna oli olukorra tõttu nähtavalt endast väljas, sest tema palvet ei kuulatud, kuid mõni minut hiljem tuldi vastasele vastu. Oma pingile kõndides, sõnas Ostapenko Rõbakina kohta: «Kuradi lits.»

Kasahstani esindav venelanna kuulis vastase sõnu ja vaatas küsiva näoga oma treeneri poole, kes palus tal rahulikuks jääda. Rõbakina võitis lõpuks kohtumise 6:2, 6:4 ning pääses finaali, kus sai ukrainlannalt Anhelina Kalininalt loobumisvõidu.

Ostapenko vihapurse pole midagi üllatavat, sest tema näol ongi tegu väga emotsionaalse mängijaga, kes on varemgi väljakul suutnud tülisi tekitada. Isegi Rooma turniiri veerandfinaalis tekkis tal konflikt kohtuniku Maria Cicakiga, kui ei jäänud tema otsusega nõusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles