Klubi president Eesti koondislasest: unustage Tamm, ta ei mängi enam FCSB eest! (1)

Christopher Krutto
Copy
Joonas Tamm (nr 16).
Joonas Tamm (nr 16). Foto: Ian Walton/AP/Scanpix

Rumeenia jalgpalliklubi FCSB president Gigi Becali kinnitas, et Eesti jalgpallikoondislane Joonas Tamm klubis tuleval hooajal ei jätka.

31-aastane Tamm liitus FCSBga 2022. aasta suvel ning sõlmis klubiga 1+1 lepingu. See tähendas, et üks aasta oli garanteeritud ning poolte kokkuleppel oleks võimalus lepingut pikendada. nüüd on kindel, et see variant käiku ei lähe.

Becali põhjendus, miks eestlase pikendust ei pikendata, oli väga lihtne – Tamm pole piisavalt heal tasemel.

«Unustage Tamm, ta ei mängi enam FCSB eest. Ma ei ole sellest jalgpallurist enam huvitatud ja kui tahaksin teda tiimis näha, siis võite kindlad olla, et ma oleks lepingule juba allkirjad pannud,» ütles Becali Rumeenia portaalile ProSport.

«Ärge muretsege, see poiss näeb iga viimast kui senti oma lepingust. Saime temaga töö tehtud, aga ma mõistsin, et vajan paremat [kaitsjat]. Sellist ,kes oskab palliga kaitsest välja tulla, mitte mingit naljatajat,» lisas FCSB president.

Kuigi Tamme aeg FCSBs on läbi saamas, siis tema karjäär võib endiselt jätkuda Rumeenia kõrgliigas. Nimelt kirjutab portaal gsp.ro, et eestlase teenete vastu tunneb huvi Ploiesti Petrolul.

Küll rõhutab portaal, et uus klubi ei suudaks maksta Tammele FCSBga võrdväärset palka. Praegu teenis ta väidetavalt 13 000 eurot kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles