Tänaku tiimikaaslane on kindel, et suudab Sardiinias kõrgesse mängu sekkuda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pierre-Louis Loubet
Pierre-Louis Loubet Foto: M-Sport

Pierre-Louis Loubet on veendunud, et on leidnud viimaks kiiruse, mis võimaldab tal kiiruskatsetel WRC-sarja tippudega päriselt võidelda.

Eesootava Sardiinia ralli eel lausus prantslane DirtFishile: «Meil on olemas vajaminev kiirus, et kuttidele vastu saada. Oluline on lihtsalt kõik tükid kokku panna, misjärel olen kindel, et meil õnnestub siin korralik tulemuse teha.»

«Olen kindel, et see on võimalik. Näitasime seda juba [Portugalis], et see on võimalik ning olen kindel, et nüüd õnnestub see meil jälle,» jätkas Portugalis esimese kiiruskatse võitnud, ent seejärel tehniliste probleemidega tõttu kiiruses järele andnud ja tagatipuks sootuks rajalt välja sõitnud prantslane.

Loubet' tänavuse hooaja parim tulemus pärineb Rootsist, kus lõpetas kuuendana, Mehhikos oli prantslane seitsmes. Rohkematelt etappidelt M-Spordi sõitja punkte noppinud polegi, mistap leiab ta 14 punktiga MM-sarja üldarvestuses alles 12. kohalt.

Punktitabeli tipust leiab Kalle Rovanperä (98), kellele järgnevad Ott Tänak (81), Sebastien Ogier (69), Elfyn Evans (69) ja Thierry Neuville (68).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles