Maailma seksikaimaks naiseks valitud golfikaunitar ei saa rindade tõttu ihaldatud tööle (1)

Postimees Sport
Copy
Paige Spiranac.
Paige Spiranac. Foto: Instagram @_paige.renee

Väljaanne Maxime valis golfikaunitar Paige Spiranaci maailma seksikaimaks naiseks. Kui ühismeedias tuli see tiitel ameeriklannale vägagi kasuks, nimelt tegutseb ta iga päev ennekõike suunamudijana, siis tavameediaga on lugu vaat et teine. 

Nimelt on Arizona ja San Diego ülikoolide eest võisteldes mitmeid mainekaid NCAA turniire kinni pannud Spiranac juba mitu aastat mõelnud tavameediasse tööle siirdumisest.

Kohati on tal õnnestunud varvas ka ukse vahele saada – näiteks lüües kaasa NFLi finaali ehk Super Bowli kajastamises – kuid päris kanda kinnitada Spiranacil veel õnnestunud pole.

Naise enda sõnul on osalt selles süüdi tema rinnad. Nimelt loobus üks TV-firma Spiranaci palkamisest, kuna pelgas, et ta räägiks oma partiist liiga palju. «Esmajoones tuleb ikkagi firmal mind tahta, kuid traditsiooniline meedia kardab mind ega taha minuga koostööd teha, sest olen nende jaoks liiga ennustamatu,» vahendab The Sun ameeriklanna öeldut.

«Ma tean väga hästi, mida ja millal tuleb rääkida ega kavatsegi tele-eetris rindade üle nalja visata. Nemad aga kardavad mind just sellepärast, et oleksin liiga riskantne valik,» lausus Spiranac.

Nõnda tuleb 29-aastasel golfikaunitaril esialgu leppida oma YouTube'i kanali, millel on üle 330 000 jälgija, podcast'iga «Playing A Round» ning mõistagi Instagramiga, kus tal on 3,8 miljonit jälgijat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles