Kus mängib Henri Drell järgmisel hooajal? Harjutama läheb ta igatahes USAsse

Ville Arike
, reporter
Copy
Henri Drell läheb küll peagi USAsse, ent ta tahab augustis esindada Eesti koondist OMi valikturniiri ning loodab, et ka saab seda teha.
Henri Drell läheb küll peagi USAsse, ent ta tahab augustis esindada Eesti koondist OMi valikturniiri ning loodab, et ka saab seda teha. Foto: Tairo Lutter

Lõppenud hooajal NBA G-liigas Windy City Bullsi ning kevadel Prantsusmaal Roanne’i Chorale’i esindanud Eesti korvpallikoondislane Henri Drell tuli korra kodumaale puhkama. Nädala pärast läheb ta taas ookeani taha.

Drell ütles, et ta ei saa veel avaldada, millised on tema täpsemad plaanid suveks. Küsimusele, kas läinud hooaja jooksul tekkis mingil hetkel ka NBA-variant, vastas ta nõnda: «Ameerika ongi niisugune koht, kus räägitakse hästi palju. Ma ei tea, kui palju nende jutust saab välja võtta. Räägiti ja puhuti üles korra. Eks näis. Lähen nüüd sinna tagasi ja vaatame, mis saama hakkab.»

Hooajaga jäi Drell isiklikus plaanis rahule, sest mängida sai ta palju ning tunnetas selgelt, et selle pealt tuli ka areng. «Mängisin mõlemas liigas suures plaanis 30 minutit mängus. Iga mängija areneb, kui ta ükskõik millises liigas 30 minutit mängib. Sain palju mängida ja visata,» rõhutas Drell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles