Levadia hoiab Florat löögiulatuses, Kalju nigel hooaeg jätkus

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Levadia mängumehed värava üle rõõmustamas.
Levadia mängumehed värava üle rõõmustamas. Foto: FCI Levadia/Facebook

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas 15. vooru keskses lahingus Tallinna FCI Levadia 2:1 Nõmme Kalju.

Levadia lõi oma mõlemad väravad esimesel poolajal. 18. minutil oli täpne Edgar Tur, 31. minutil sahistas võrku Ilja Markovskõi, kes kasutas ära Kalju mehe German Šleini pehme tagasisöödu ning lõi palli karistusalas vasaku jalaga Henri Pergi selja taha.

Endise Eesti liiga tippmängija Nikita Andrejevi hoolealused ei andnud aga alla ning 54. minutil õnnestus Kaljul kaotusseisu vähendada, kui nurgalöögi siginas-saginas oli täpne Aleksandr Volkov.

Rohkemaks aga Kaljul jõudu ei jätkunud ning nende elu tegi keerulisemaks tõik, et poolkaitsja Ilja Antonov teenis kahe minuti jooksul kaks kollast kaarti, mistõttu saadeti ta 70. minutil varakult duši alla. Mõlemal korral rikkus Antonov määrusi Levadia tähe Ernest Agyiri vastu.

Tabelis on liider eile 3:0 Tallinna Kalevi alistanud Tallinna Flora, kel kirjas 38 punkti. Levadial on neli silma vähem, 24 punkiga on praegu kolmas just Kalev. Kalju on 17 silmaga kuues.

Teises eilses kohtumises tegid Kuressaare ja Tartu Tammeka väravateta viigi. Täna on kavas veel kaks kohtumist: kell 17 pannakse pall mängu Harju JK Laagri ja Pärnu Vapruse vahel, kell 19 alustavad Paide Linnameeskond ja Narva Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles