Tenniseekspert: Kontaveit on suurepärane, aga puudu jääb järjepidevusest

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/AFP7/Scanpix

Täna alustab Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri Anett Kontaveit. Eurospordi ekspert, endine mängija Laura Robson arutles matši eel tema võimaluste üle.

«Arvan, et Anetil on alati suurepärane võimalus,» ütles Robson pressiteates. «Ta on suurepärane mängija, üliandekas. Juba ta algtase on fantastiline. Praegu on asi lihtsalt matšivõitudes ja selles, et ehk pole ta hästi ette valmistatud.»

Ta viitas Kontaveidi seljamurele, mis on takistanud järjepidevalt mängida. Robsoni arvates hakkab aga eestlanna vaikselt keerulisest seisust välja tulema.

«Roomas mängis ta [mai alguses] head tennist,» märkis Robson. «Ta sai esimeses ringis suurepärase võidu Alycia Parksi vastu. Kuid vaja on järjestikuseid võite.»

Robson sõnas, et Kontaveidi puhul meeldib talle enim löök. «Anetil on üks puhtamaid nii ees- kui ka tagakäe lööke. Tal on loomulikku talenti. Aga mängu tuleks rohkem sügavust tuua. Minu jaoks on aja küsimus, kui ta on taas oma parimas vormis.»

Värskes maailma edetabelis 78. kohale langenud Kontaveit kohtub avaringis 36. real asuva ameeriklanna Bernarda Peraga. Postimees vahendab veidi pärast kell 12 algavat lahingut otseblogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles