OnlyFansiga liitunud tennisekaunitar: on üks asi, mida ma kunagi ei tee (1)

Postimees Sport
Copy
Sofia Žuk
Sofia Žuk Foto: Instagram/@sofya_zhuk

2015. aastal Wimbledoni noorteturniiri võitnud venelanna Sofia Žuk liitus OnlyFansiga.

Lootustandev tennisist teatas 2020. aastal, et paneb seljavigastuse tõttu oma sportlaskarjääri pausile. Tõenäoliselt ta tipptasemel tennisesse ei naasegi.

Sellegipoolest elab 23-aastane venelanna üpris head elu. Ta teenib leiba modellina ning on tegus ka OnlyFansis. «Aeg, mida te kõik oodanud olete, on lõpuks käes. Hakkan seal jagama väga põnevat materjali,» andis Žuk fännidele OnlyFansiga liitumisest teada.

See keskkond on peaasjalikult tuntud paljastava sisu poolest. Ühe asja tegi Žuk fännidele siiski juba eos selgeks: «Ma ei postita kunagi täiesti alasti pilte.»

Pärast tennisekarjääri lõppu on Žuk elanud USAs. Ta jagab Instagramis regulaarselt pilte oma luksuslikust elust jahtide ja uhkete autodega. Meedia teatel on 23-aastasel venelannal hinge taga 4,7 miljonit eurot.

Tennise maailma edetabelis jõudis Žuk parimal juhul 116. kohale. 2020. aasta lõpus teatas ta aga karjääri pausile panemisest. «Mu keha vajab puhkust. Olin nii suurtes hädades, et isegi arstid ei osanud mind ravida,» nentis seljavaludega kimpus olnud tennisist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles