VIDEO Hollandi jalgpallikoondislane läks fännile kätega kallale

Christopher Krutto
Copy
Steven Berghuis
Steven Berghuis Foto: imago / Pro Shots / Scanpix

Hollandi jalgpallikoondislane Steven Berghuis vihastas vastastiimi fänni peale ja läks talle rusikatega kallale.

Juhtum leidis aset pärast Hollandi kõrgliiga viimase mänguvooru kohtumist, kus Berghuisi leivaisa Amsterdami Ajax kaotas võõrsil 1:3 Twentele. Kui Ajaxi mängijad suundusid bussi peale, tekkis Berghuisil ühe Twente fänniga konflikt ning ta läks talle kallale.

Olukord jäi videole, mis läks ühismeedias kiirelt levima ning seda on vaadatud juba mitu miljonit korda.

Twitteri kasutaja Instant Footi sõnul vihastas Berghuis selle peale, kui tema tiimikaaslase Brian Brobbey kohta öeldi rassistlik solvang.

Mängija ise vabandas juhtunu pärast. «Pärast iga võõrsil mängu saame autogramme jagades palju ähvardusi. Olen sellega harjunud, aga inimesed arvavad, et võivad meile kõike hüüda. Ometi ei lahenda mu reaktsioon midagi. See ei olnud hea, ma mõistan seda,» tunnistas 31-aastane Hollandi koondislane The Guardiani vahendusel.

Ajaxi hooaeg möödus pettumust valmistavalt ning Hollandi ajaloo edukaim klubi lõpetas meistrivõistlused alles kolmandal kohal. Tiitli võitis Feyenoord, teiseks jäi Eindhoveni PSV.

Berghuis on üks Hollandi liiga suuremaid tähti ning Ajax maksab talle väidetavalt umbes 70 000 eurot nädalas. Ta esindas Hollandit ka Katari MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles