Intensiivravis viibiva PSG jalgpalluri abikaasa tegi südantlõhestava postituse

Christopher Krutto
Copy
Sergio Rico (vasakul) koos abikaasa Alba Silvaga
Sergio Rico (vasakul) koos abikaasa Alba Silvaga Foto: Instagram @sergioricogonzalez1

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi mängija Sergio Rico viibib pärast hobusega seotud tõsist õnnetust raskes seisundis haiglas. Tema abikaasa Alba Silva avaldas südantlõhestava postituse.

Rico sattus raskesse õnnetusse pühapäeval, kui tema hobusele jooksis ette põgenema pääsenud hobune. Kuigi Rico täpne seisund pole teada, võib abikaasa postitusest välja lugeda, et seis on väga tõsine.

«Aitäh kõige selle armastuse eest, mis teil meie vastu on. Sergio eest palvetab palju inimesi ja ta on väga tugev. Mul pole sõnu kirjeldamaks, mida ma tunnen,» postitas Silva esmaspäeval.

Teisipäeva hommikul järgnes palju südantlõhestavam postitus. «Ära jäta mind üksi, mu arm, sest ma vannun, et ma ei suuda. Ma ei tea, kuidas ilma sinuta elada. Me armastame sind palju,» kirjutas ta.

Get Football News France kirjutab, et eile külastasid Ricot haiglas ka tema tiimikaaslane Carlos Soler ja Sevilla jalgpalliklubi president Pepe Castro.

29-aastane Sevillast pärit pallur on Hispaaniat esindanud ühes mängus. PSG karjääri jooksul on ta Prantsusmaa kõrgliigas väljakul käinud 13 korda. Ühes tänavuse liigatiitliga on Rico kolmekordne Prantsusmaa meister.

PSGs pole Rico suurt mängida saanud, kuivõrd meeskonna esikinnas on maailma üks paremaid väravavahte Gianluigi Donnarumma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles