Palgata ja passita: jalgpallur on Bangladeshis lõksus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jalgpallurid Bangladeshis. Pilt on illustreeriv.
Jalgpallurid Bangladeshis. Pilt on illustreeriv. Foto: MUNIR UZ ZAMAN

Venemaa jalgpallur Alan Korojev liitus tänavuse aasta alguses Bangladeshi klubi AFC Uttaraga lootuses kaugel maal veidi palgalisa teenida. Praeguseks pole ta näinud aga sentigi raha ning tagatipuks ei pääse mees Bengali lahe põhjakaldalt ka tulema.

«Mu leping nendega kehtib 1. märtsist, kuid tänase päevani pole ma saanud kopikatki,» sõnas 25-aastane ründav poolkaitsja portaalile Championat.

Asja teeb veel hullemaks tõsiasi, et riiki saabudes andis Korojev oma passi klubi töötajatele, et nood lepinguasjadega kiiremini valmis saaks. Kuigi kontraht saadigi valmis, siis passi pole venelane pärast seda uuesti näinud. 

«Klubi ütleb mulle, et nad pole kõikide dokumentidega veel ühel pool,» jätkas kolmandat kuud riigis olev mängumees. «Praeguseks on mul juba ükskõik: olen valmis kontrahti lõpetama: makske mulle lihtsalt kahe kuu palk ja andke lennupilet koju. Ootan juba mitmendat nädalat ja kardan, et nad ei kavatsegi mulle maksta.»

Viimaste lubaduste kohaselt peaks klubi kõik asjad joonele saama mai lõpuks, et vaadates kalendrisse siis... 

«Kõigele lisaks pole mul aimugi, kuidas asja lahendada: kas pöörduda FIFA (Rahvusvaheline jalgpalliliit – toim.) või Venemaa saatkonna poole?» lõpetas omal ajal ka CSKA süsteemi kuulunud Korojev ahastuse saatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles