FOTOD ⟩ Tänak otsustas Sardiinias debüteerivale Eesti rallimehele appi minna (1)

Postimees Sport
Copy
Robert Virves ja Ott Tänak.
Robert Virves ja Ott Tänak. Foto: Instagram @robertvirves

Sel nädalavahetusel Sardiinias toimuval autoralli MM-etapil saab lisaks Ott Tänakule eestlastest näha veel ka Robert Virvest, Georg Linnamäed ja Gregor Jeetsi. 

Meie noortest sõitjatest on varem Vahemere saarel kihutanud vaid Linnamäe, olgugi, et õnnetult, sest seni ta kahel puhul lõpuni pole jõudnud. Virvese ja Jeetsi jaoks on tegemist seega Sardiinia debüüdiga, kuid kui mentoreid arvesse võtta, võiks Virvesel kaasmaalase ees kerge eelis tekkida.

Nimelt sai 22-aastane saarlane MM-etapi eel õpetussõnu 2019. aasta maailmameistrilt isiklikult, kui Ott Tänak väisas tema testipäeva.

Esmakordselt Sardiinias startiv Virves tunnistas nädala alguses M-Spordi pressiteate vahendusel, et eesootav võistlus tuleb tema jaoks kahtlemata raske. «See saab olema mul esimeseks korraks Sardiinias võistelda, nii et mul on palju õppida, sest see on väga raske etapp,» tunnistas mullune juunioride maailmameister.

«Õnneks oleme saanud Portugalist head kogemust ja saame seda informatsiooni Sardiinia katsetel ära kasutada. See on suur võimalus, et palju õppida. See on raske etapp ja peame hoolitsema auto ning rehvide eest Aga Rally2 ongi õppimiseks ja see tuleb meile tulevikuks kasuks. Eks ole näha, mis juhtub!» lõpetas Ford Fiesta Rally2-ga võistlev eestlane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles