Tennisetäht abiellub fänniga, kes temalt tänaval selfiet küsis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Arthur Borges ja Garbine Muguruza suudlemas.
Arthur Borges ja Garbine Muguruza suudlemas. Foto: Instagram @arthurborges

Endine naiste tennise esireket Garbiñe Muguruza abiellub peagi modelli Arthur Borgesiga. Hispaania kõmumeedia ühe lemmikpaari tutvumislugu on aga midagi päris omapärast. Nimelt kohtusid nad sõna otseses mõttes tänaval.

Praegu tipptennisest pausi pidav Muguruza rääkis hiljuti USA meediale, et kõik sai alguse 2021. aasta augustis, kui ta valmistus New Yorgis parajasti US Openiks.

«Minu hotell oli Central Parki lähedal ning kuna mul oli igav, siis otsustasin jalutama minna. Läksingi siis välja ning kõndisin tänaval temast mööda. Ühel hetkel pööras ta aga minu poole ja ütles: «palju edu US Openiks». Mina mõtlesin selle peale ainult, et «issand jumal kui kena ta on»,» sõnas hispaanlanna naerdes ning lisas, et nõustus Borgesiga ka selfie't tegema.

Kuna nende vahel tekkis säde, leppisid nad kokku, et kohtuvad ka järgmisel päeval Central Parkis. Ja järgmisel. Ja järgmisel. Kuniks neist saigi paar. Tänavuse aasta alguses otsustas modellina leiba teeniv Borges astuda aga järgmise ammu, kui laskus Marbellas puhkusel viibides ühele põlvele.

«See oli nii imelik. Mõtlesin parasjagu millelegi täiesti muule, kui ta ühel hetkel ettepaneku tegi ja ma puhkesin nutma. Ma ei teadnud, kuidas reageerida. Nõnda, samal ajal pisardades, ma siis «jah» ütlesingi. See oli väga romantiline,» meenutas Muguruza.

Kui väljaspool tenniseplatsi läheb hispaanlanna jaoks kõik hästi, siis väljakul tänavu tema jaoks asjad ei sujunud. Pärast nelja järjestikust kaotust otsustas Muguruza aja maha võtta ning WTA-karussellile naaseb ta uuesti alla pärast muruhooaega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles