Tamm kütab Rumeenias kirgi: muidugi soovisin tema jätkamist, aga otsus on bossi teha

Copy
Joonas Tamm (vasakul).
Joonas Tamm (vasakul). Foto: IMAGO/sport pictures-Razvan Pasarica/Scanpix

Rumeenia jalgpalli kõrgliigas teisel kohal lõpetanud FCSB spordidirektor Mihai Stoica soovinuks näha Eesti koondislase Joonas Tamme jätkamist.

Möödunud nädalal sõnas FCSB president Gigi Becali, et Tamm tuleval hooajal klubis ei jätka. Kusjuures veel märtsis oli ta öelnud, et Tamm on üks esimesi, kellega lepingut pikendatakse.

Nüüd andis Rumeenia meediale intervjuu ka Stoica, kes Becali otsusega ei nõustunud.

«Muidugi oleks ma tahtnud, et ta oleks jätkanud, aga ma ei maksa mängijate palkasid. Ta oli viimane mängija, keda ma klubile soovitasin,» rääkis Stoica orangesport.ro-le antud intervjuus.

«Ma olen direktorite nõukogu president ja mul ei ole spordiga seotud kohustusi. InStati järgi oli ta mängija,, kellel oli enim võidetud kaitse- ja õhuduelle Rumeenia kõrgliigas. Otsus on bossi teha ja see ei ole, mida teised arvavad. Tema on see, kes otsustab, kes maksab ja hetkel otsime sellesse osakonda huvitavaid mängijaid,» lisas ta.

Nüüdseks on ka Tamm ise kinnitanud, et lahkub FCSB-st ning tänas ühismeedias fänne, tiimikaaslasi ja klubi taustajõude. Talle saatis Instagramis oma tervitused ka Stoica.

Tagasi üles