Südamlik tegu: Eesti meistriks kroonitud Kalev/Cramo korraldab heategevusliku oksjoni

Postimees Sport
Copy
Oksjonile minevad Kalev/Cramo mänguvormid
Oksjonile minevad Kalev/Cramo mänguvormid Foto: Marita Brigitta Mones

Värske Eesti meister BC Kalev/Cramo ja Unibet toetavad Tallinna ja Haiba lastekodusid.

Möödunud laupäeval kolmeteistkümnendat korda Eesti meistriks tulnud BC Kalev/Cramo algatab lastekaitsepäeval, 1. juunil oma Facebooki lehel heategevusliku oksjoni.

Oksjonil lähevad enampakkumisele BC Kalev/Cramo mängijate musta värvi Unibeti mänguvormid, millega mängiti tänavu kevadel Eesti-Läti ühisliiga kodumängudes. Vormid on unikaalsed ja särkide seljalt leiab iga mängija autogrammi. Kogutud tulu läheb Tallinna ja Haiba lastekodude sportimisvõimaluste parandamiseks, seisab pressiteates.

BC Kalev/Cramo mänedžeri Ramo Kase sõnul on meeskonnas tähtsal kohal kogukonnale tagasi andmine ning klubil on hea meel, et koos suurtoetaja Unibetiga avaneb võimalus üheskoos aidata lastel leida tegevust ja rõõmu läbi spordi.

Samasisuline oksjon korraldati ka üle-eelmisel hooajal ning toonase edu valguses otsustas Kalev/Cramo ka tänavusel, legendaarseks saanud hooajal Unibeti erivormid oksjonile panna. Unibeti erivormid on BC Kalev/Cramo mustad mänguvormid, millega mängiti tänavu märtsis PAFi Eesti-Läti ühisliiga kodumänge. Oksjonile tulevad kõigi mängijate kantud mängusärgid ning püksid koos mängija autogrammiga.

Unibeti esindaja Ergo Maruste: «Mul on hea meel, et Kalev/Cramo on meie koostööpartner, kes näeb suuremat pilti kui vaid väljaku peal toimuv, ehk üheskoos saame samal ajal teha rõõmu fännidele unikaalsete mälestusesemetega ning toetada lastekodude sportimisvõimaluste parandamist.»

Oksjon toimub BC Kalev/Cramo Facebooki lehel ning kestab 1.–10. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles