Maailma esireket pole tänavu ühtegi mängu kaotanud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka võitja fotosessioonil.
Viktoria Azarenka võitja fotosessioonil. Foto: SCANPIX

Indian Wellsis peetud tenniseturniiril sai naiste seas esikoha maailma esireket Viktoria Azarenka ning meeste seas Roger Federer.

Azarenka alistas finaalis edetabeli 2. reketi Maria Šarapova 6:2, 6:3. See oli Azarenkale 23. järjestikune võit, kaotusekibedust pole Austraalia lahtiste võiduga esireketiks kerkinud valgevenelanna tänavu veel tundma pidanud.

Federer jõudis samale pulgale Rafael Nadali rekordiga, teenides 19. Masters-sarja turniirivõidu, alistades finaalis 7:6 (7), 6:3 üllatusfinalisti John Isneri, kes poolfinaalis lülitas konkurentsist maailma esinumbri Novak Djokovici. Tänu heale turniirile kerkis Isner värskes edetabelis kümnendaks, mis on tema karjääri kõrgeim koht.

Pärast mullu sügisel US Openil Djokovicile allajäämist on 30-aastane Federer mänginud 41 matši ja võitnud neist 39. Temast sai esimene meestennisist, kes Indian Wellsis neljal korral võidutsenud, viimati sai ta seal võidukarika pea kohale tõsta 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles