Solberg andis lubaduse: rohkem ma sõõrikuid ei tee!

Christopher Krutto
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Rallisõitja Oliver Solberg sai Portugali rallil sõõrikute tegemise eest karistada ning jäi seetõttu WRC2-arvestuse võidust ilma. Rohkem ta seda viga ei tee.

Solberg tegi sõõrikuid Portugali ralli publikukatsel, kus hullutas sellega kümneid tuhandeid fänne. Kohtunikele see ei meeldinud, sest Portugali rallil oli sõõrikute tegemine keelatud. Nõnda saigi ta minutilise ajakaristuse ning pidi loovutama kindlana näinud rallivõidu Gus Greensmithile.

«Sellest on kahju. Ma proovisin fännidele midagi toredat teha ja läks hoopis nõnda. Hästi, rohkem sõõrikuid ei tee, seda ma võin teile öelda,» rääkis Solberg Dirtfishile antud intervjuus.

«Kogu Portugalis toimunu oli kibemagus. Üldiselt olen ma poodiumiga rahul, aga seekord ma ei ole rahul. See oli väga tüütu teine koht. Palju inimesi on mulle öelnud, et ma pidanuks ralli võitma, aga me ei võitnud,» oli rallitalent pettunud.

«Ma olen sellest edasi liikunud. Ma ei tule Sardiiniasse kätte maksma või midagi sellist. Tahan teha oma tööd ja seda võimalikult hästi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles