VIDEO ⟩ Politsei avaldas mõistatuslikult kadunud Vene hokitähe juhtumist video. «Ta võttis mu dokumendi, ta on kuri!»

Christopher Krutto
Copy
Valeri Nitšuškin.
Valeri Nitšuškin. Foto: Isaiah J. Downing/USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Ookeanitaguses jäähokiliigas NHL mängiv Venemaa hokitäht Valeri Nitšuškin kadus pärast 22. aprilli radarilt ning temast pole hetkel väga palju teada. Nüüd avaldas politsei mõistatusliku juhtumi kohta detaile.

Ühel hetkel kutsuti Seattle’is asuvasse Four Seasons hotelli Avalanche’i esindajate poolt politsei ja kiirabi, sest Nitšuškini toast leiti 28-aastane tugevas joobes naine.

Kuigi algselt oli juhtunu ümber palju segast, siis nüüd avaldas politsei juhtumist rinnakaamera video, mis avaldab uusi detaile.

Videost on näha naist kiirabis, kus ta väidab, et see isik võttis temalt dokumendi ja ütles, et «ta on kuri». Kellest naine täpsemalt räägib, pole teada. Lisaks julgustas ta politseid kontrollima hotelli turvakaameraasalvestisi.

Naine viidi kiirabisse kanderaamil. Lisaks selgub videost, et naine ja Nitšuškin leiti klubi töötajate poolt hotellitoast poolteist tundi enne kiirabi kutsumist.

Selle aja jooksul lahkus Nitšuškin koos klubi turvatöötajaga sündmuskohalt ja videost ei selgu, miks kiirabi varem ei kutsutud.

Politsei küsis Avalanche’i turvamehelt Todd Fullerilt, kas ta nägi toas midagi kriminaalset. «Ei näinud. Te nägite mu tõendit,» sõnas ta ning näitas Denveri politseijaoskonna märki.

Tiimi arst Bradley Changstrom ei osanud öelda, mis viimase 12 tunni jooksul toas aset oli leidnud või kaua naine oli Nitšuškiniga koos viibinud.

Pärast vahejuhtumit pole Nitšuškinit avalikkuses rohkem nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles