Norra politsei arvab, et leidis kadunud laskesuusataja surnukeha

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Leinaküünal. Sümbolpilt.
Leinaküünal. Sümbolpilt. Foto: unsplash.com

19. märtsil kadus Norras laskesuusataja Eivind Sporaland. Eile leidis Inlandeti maakonnapolitsei surnukeha ning arvatakse, et tegemist on Sporalandi laibaga.

Surnukeha leiti Balbergkampenis ning ta vastab Sporalandi tunnustele. «1. juunil sai politsei teate turistilt, kes leidis mehe elutu keha. Surnukeha kandis sinist jakki ja punaseid jalanõusid.

Meil pole alust arvata, et tegemist oli mõrvaga. Enne lahkamist pole võimalik kindlalt öelda, et leiti Sporalandi laip, kuid kõik märgid viitavad, et see on tema,» ütles politsei pressiteate vahendusel.

Mai alguses rääkisid Sporalandi vanemad, et nende poeg oli vaimselt haige. «Ta oli selle suhtes avatud ja rääkis kadumisele eelnenud päevadel endale raskusi valmistavatest asjadest sõprade ja perega,» laususid nad.

Päev enne kadumist käis Sporaland isegi haiglas, kuid sealt saadeti ta koju. Samal õhtul käis laskesuusataja isa talle veel tuge pakkumas, kuid juba mõne tunni pärast teatati tema kadumisest.

Sporalandi vanemad avaldasid, et ta ei olnud maadelnud vaimse tervise probleemidega pikalt, vaid need olid tekkinud hiljuti. «Haigus tabas teda järsku ja jõuliselt,» toonitasid nad.

Politsei arvas pikalt, et Sporaland on elus, aga ei soovi, et teda leitaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles