Messi pole ainukene superstaar, kes PSGst lahkub

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Lionel Messi ja Sergio Ramos lahkuvad PSGst, kuid võivad juba uuel hooajal mängida samas meeskonnas.
Lionel Messi ja Sergio Ramos lahkuvad PSGst, kuid võivad juba uuel hooajal mängida samas meeskonnas. Foto: SARAH MEYSSONNIER/REUTERS/SCANPIX

Lisaks Argentina pallivõlurile Lionel Messile lahkub suvel Prantsusmaa jalgpalliklubist PSGst ka hispaanlasest keskkaitsja Sergio Ramos.

37-aastase Ramose leping PSGga lõpeb sel kuul ning klubi ei kavatse seda pikendada. Ramos kolis Pariisi kaks aastat tagasi, olles eelnevad 16 hooaega mänginud Madridi Realis.

Kuigi vanust on Ramose turjal juba üksjagu, ei plaanis vanameister veel karjääri lõpetada. Kuuldavasti pakub talle kaheaastast lepingut Saudi Araabia jalgpalliklubi Al Hilal aastapalgaga 30 miljonit eurot. Otsustamisega Ramos siiski ei kiirusta, sest soovib ära kuulata ka Euroopa jalgpalliklubide pakkumised.

Saudi Araabia kõrgliigaga liitumisele on lähedal ka Ramose meeskonnakaaslane Messi. Mitmed tuntud spordilehed, näiteks hispaanlaste Marca ja itaallaste La Gazetta dello Sport, kirjutavad, et Messi liitub Al Hilaliga ehk sama klubiga, kes on huvitatud Ramosest.

Küll aga oleksid meeste palganumbrid kolossaalselt erinevad, sest sahinate kohaselt pakutakse talvel Argentinaga maailmameistriks tulnud Messile hooaja eest 600 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles