VIDEO ⟩ Hullunud fänn ründas väravat tähistanud jalgpallurit, sportlane viidi haiglasse

Christopher Krutto
Copy
Hetk pärast fänni rünnakut.
Hetk pärast fänni rünnakut. Foto: THIBAUD MORITZ/AFP/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli esiliigas juhtus kahetsusväärne vahejuhtum, kui väravat tähistanud jalgpallur jäi jultunud fänni rünnaku ohvriks ning viidi haiglasse.

Kahetsusväärne vahejuhtum toimus Rodezi ja Bourdeaux omavahelises kohtumises. 23. minutil viis Lucas Buades Rodezi võõrsil juhtima ning tähistas Bourdeaux värava kõrval koos tiimikaaslastega oma tabamust.

Järsku ilmus nende juurde Bourdeaux' fänn, kes paistis Buadest ja tema tiimikaaslast lükkavat. Kuigi lüke tundus süütu, kukkusid mõlemad mehed maha. Turvateenistus sekkus kiirelt ja viis fänni minema.

Buades jäi valudes pikali maha ning Kronen Zeitungen kirjutab, et ta sai hoobi mingi esemega, mille tõttu ta tuli haiglasse viia.

Kohtunik saatis mängijad riietusruumidesse ning 45 minutit hiljem tuli teade, et kohtumine vähemalt sel hetkel ei jätku. Seni pole teada, kas mängu jätkatakse hilisemal ajal või saab Bourdeaux loobumiskaotuse.

«Me järgisime reegleid. Kahjuks üks inimene röövis kõikidelt teistelt võimaluse teha tööd ja nautida sporti,» rääkis Nicolas Rainville. «Mängu poolelijätmine oli ainuke valik.»

Prantsusmaa esiliiga ametnikud teevad otsuse teatavaks esmaspäeval. Bourdeaux’d ähvardab loobumiskaotus ja priske trahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles