WRC-sõitjal on kodus särk, mille eest saaks palju raha. Aga ta ei kavatsegi seda müüa!

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Dani Sordo stiilinäide Mehhiko rallilt
Dani Sordo stiilinäide Mehhiko rallilt Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallisõitjal Dani Sordol on kodus jalgpallilegend Diego Maradona kingitud vutisärk, kus on ka manalateed läinud argentiinlase autogramm.

2008. aasta Argentina MM-ralli ajal kuulus Sordo Citroëni ning Prantsusmaa autotootja tiim kutsus Maradona endale külla. Sébastien Loeb tegi vutiässale lõbusõitu ja kinkis talle autogrammiga sõidukombinesooni, vastutasuks andis Maradona Citroëni sõitjatele autogrammiga Argentina jalgpallikoondise särgi.

«See on mul kodus turvalises kohas,» ütles hispaanlane Soome väljaandele Ilta-Sanomat. «Ma ei müü seda. Miks ma peaks seda tegema? Mul pole aimugi, kui palju võiks midagi sellist maksta, kuid minu jaoks pole sel hinda.»

40-aastane ülikogenud Sordo märkis, et kuigi ta ei jälgi jalgpalli aktiivselt, oli 2020. aastal 60-aastasena surnud Maradonaga kohtumine ja särgi saamine midagi erilist. «Mul on meist ka pilt,» kostis katalaan.

Sordo sõnul oli Maradona jalgpallikuningas ning Argentinas nii populaarne, et seda on raske isegi ette kujutada. «Inimesed hullusid. [Temaga kohtumine] oli vägev nii mulle kui ka tiimile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles