Maailmameister jätab pöörase summa eest tippklubiga hüvasti ja siirdub naftariiki

Karl-Joosep Küngas
Copy
N'Golo Kante
N'Golo Kante Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images/Scanpix

Saudi Araabia jalgpalliliiga on suure rahaga meelitamas üha rohkem kogenud tähtmängijaid enda juurde. Teekonna naftariiki on väidetavalt ette võtmas ka Prantsusmaa koondislane N'Golo Kante.

Londoni Chelseas mängivast Kantest on huvitatud kaks Saudi Araabia tippklubi, Al-Ittihad ja Al-Nassr, ent lepingu on löönud lauale neist esimene. Al-Ittihadi esindajad lendasid Londonisse, et esitada dokumendid, kus Prantsusmaa koondislasele pakutakse 100 miljoni eurost aastapalka. Tegemist oleks kaheaastase kokkuleppega.

Jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano teatas, et läbirääkimised on jõudnud Kante ja klubi osas lõppfaasi ning allkirjade andmine näib lihtsalt vormistamise küsimus. Al-Ittihadis saab Kante mängida koos praeguse maailma parima jalgpalluri Karim Benzemaga, kes sõlmis eile Saudi Araabia tippklubiga kaheaastase tehingu, mis toob talle sisse 400 miljonit eurot.

Saudi Araabia on üha enam jalgpallitähtesid Euroopast endale meelitamas. Nõnda plaanivad erinevad klubid endale meelitada nii Lionel Messit, Sergio Busquets kui ka Pierre-Emerick Aubameyangi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles