M-Sport jätkab Sardiinias avarii tõttu võiduta jäänud sõitja toetamist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: AFP/ANDREAS SOLARO/SCANPIX

Sardiinias oli WRC2-klassis kindla võidu suunas liikumas Adrien Fourmaux (M-Sport), ent eksimus punktikatsel läks väga kalliks maksma.

27-aastane prantslane libises keerulistes oludes sõidetud punktikatsel vasakkurvis teelt välja ja jäi kraavi kinni. Ta lõhkus Ford Fiesta Rally2-autol nii esi- kui ka tagavedrustuse. Enne punktikatset oli Fourmaux edu Škoda Fabiaga sõitnud Andreas Mikkelseni ees 31 sekundit.

Olgugi, et Fourmaux rikkus eksimusega ilusa võistluse, siis M-Sport hindab prantslase esitust. M-Spordi pealiku Richard Milleneri sõnul tuleks just esitust hinnata tulemusest oluliselt kõrgemalt.

«Adrien sõitis suurepärase ralli. Ta pingutas seal, kus oli vajadus ning kontrollis sündmusi kuni väljasõiduni viimasel katsel, kus olud olid pöörased,» lausus Millener ralliportaalile Dirtfish.

«Tulemus polnud mõistagi selline nagu ta oleks teeninud, aga jätkame tema toetamist. Rallis on pidevalt raskeid hetki, aga tema kiirus ja oskuste näitamine peaksid olema asjad, mis sellest nädalavahetusest meelde jätame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles