Rovanperä võtab taas Eesti driftiässadega mõõtu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalle Rovanperä driftimas.
Kalle Rovanperä driftimas. Foto: @kallerovanpera/Instagram

Sel nädalavahetusel sõidetakse Rootsis Drift Mastersi Euroopa meistrivõistluste hooaja teine osavõistlus. Stardijoonele tuleb ka valitsev autoralli maailmameister Kalle Rovanperä.

Läinud nädalavahetusel kihutas Rovanperä Sardiinia MM-rallil ning teenis kolmanda koha. Liiga kaua soomlane puhata ei saa, sest tal tuleb juba valmistuda Rootsis toimuvateks driftivõistlusteks.

«Saame jälle veidi libisedes sõita. Vaatame, kuidas seal minema hakkab. Mul on jälle uus auto kasutada. Püüame eelkõige seda võistlust nautida ja seal lõbutseda,» lausus Rovenperä ralliportaalile Rallit.fi.

Rovanperä debüteeris Drift Mastersi EM-sarjas möödunud aastal Iirimaal, mil tema saagiks jäi jõudmine 16 parema hulka. Tänavu on ta driftimisega tegelenud Jaapanis, kus ta võitis sealse võistluse.

Soome ralliäss plaanib osaleda Drift Mastersi EM-sarjas tänavu neljal etapil. Lisaks Rootsis toimuvale osavõistlusele tuleb ta starti ka Soomes, Saksamaal ja hooaja lõpus Poolas.

Rootsis astuvad võistustulle ka Eesti driftiässad Oliver Randalu, Kevin Pesur ja Kristjan Salmre. Kvalifikatsioonidega alustatakse reedel ning kohasõidud peetakse laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles