Meedia: Messi leidis endale uue koduklubi

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: FRANCK FIFE / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Kuigi Argentina jalgpallitähte Lionel Messit on seostatud palju Saudi Araabiaga, on ta nüüd väidetavalt teinud teistsuguse otsuse.

BBC Sport kirjutab, et hetkel veel Pariisi Saint-Germaini nimekirja kuuluv Messi lööb käed USAs MLSis mängiva Miami Interiga.

Messist saab suvel vabaagent ning tema allkirja sihtisid Inter, Barcelona ja Saudi Araabia klubi Al Hilal. Kuigi teda seostati pikalt just viimasega, otsustas ta lõpuks suunduda Miamisse, kus tal on ka üks maja.

Väidetavalt on Messi Interiga liitumise üks osa koostöö oma pikaaegse sponsori Adidase ja maailma ühe suurema tehnoloogiabrändi Apple’iga.

Seitsmel korral maailma parimaks mängijaks valitud Messi soovis tegelikult veel ühe hooaja Euroopas mängida, kuid ta ei saanud ühtegi sobivat pakkumist. Barcelona oli tema taasliitumisest küll väga huvitatud, kuid ei saanud keerulise rahalise seisu tõttu talle pakkumist teha.

Nõnda jäid valikuks Inter ja Al Hilal. Interi kasuks rääkis lõpuks mitu põhjust, näiteks elustiil ja koostöövõimalused brändidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles