Uue peatreeneri saanud Paide röövis Floralt punkte

Copy
Paide Linnameeskonna mängijad.
Paide Linnameeskonna mängijad. Foto: Paide Linnameeskond/Facebook

Jalgpalli Premium liigas peeti täna kolm kohtumist.

Vooru kõige intrigeerivamas kohtumises läksid omavahel vastamisi liigas esikohal olev Tallinna Flora ja tänavu seni lati alt läbi jooksnud ja seetõttu peatreenerit vahetanud Paide Linnameeskond.

Serblasest juhendaja Ivan Stojkovići käe all õnnestus Paidel Flora nulli peal hoida. Kuivõrd ka ise võõrsil väravaid ei löödud, lõppes kohtumine 0:0 viigiga.

Õhtu teises kohtumises läksid vastamisi Tartu Tammeka ja Harju JK. Kohtumise avapoolajal väravaid ei löödud, kuid teisel poolajal õnnestus kodus mänginud tartlastel 61. minutil tänu Kevin Mätase väravale juhtima minna. Mõni minut enne lõppu lõi Mätas teise värava ning kohtumine lõppes 2:0 Tammeka võiduga.

Õhtu kolmandas kohtumises külastas Narva Trans Tallinna Kalevit ning naasis pealinnast 1:0 võiduga. Kohtumise ainsa värava lõi avapoolaja esimesel üleminutil Tristan Koskor.

Liigatabelis hoiab esikohta 39 punktiga Flora, kes edestab lähimat jälitajat kahe silmaga. Kalev on 24 punktiga kolmas, Paide 16 silmaga seitsmes ja sama palju punkte kogunud Tammeka on üheksas.

Tagasi üles