Messi selgitas, miks otsustas jätkata karjääri USAs

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: FRANCK FIFE

Seitsmel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Lionel Messi hakkab sügisest rõõmustama Ameerika vutisõpru, tõmmates selga MLSis palliva Miami Interi särgi.

«Olen langetanud otsuse, et siirdun Miamisse. Lahkun Euroopast,» sõnas vutimees, kelle leping Pariisi Saint-Germainiga lõppeb juuniga, väljaannetele Diario Sport and Mundo Deportivo.

«Vastab tõele, et ma sain pakkumisi ka teistest Euroopa tiimidest, kuid ma isegi ei kaalunud neid, sest Euroopas oli minu ainsaks variandiks naasmine Barcelonasse.

Kuna see aga ei õnnestunud, on aeg siirduda edasi MLSi: mängida teistsugust jalgpalli ja elada teistsugust elu. Ilmselgelt on minus jätkuvalt kirg võita ning olla edukas, kuid kavatsen seda kõike teha rahulikumalt,» jätkas argentiinlane.

Messi ja Barcelona taaskohtumine ei osutunud võimalikuks Kataloonia klubi jätkuvalt täbra finantsolukorra tõttu ning pallivõluri sõnul ei saanud ta lubada 2021. aasta sündmuste kordumist, kui osa mängijaid pidi temast tulenevalt nõustuma palgakärbetega. 

Messi sõnul suhtlesid nad Barcelona presidendi Joan Laportaga võimaliku naasmise teemal vähe, korra või kaks. «Me ei jõudnud kordagi lepingukõnelustesse. Jah, üks ettepanek küll tehti, kuid see polnud ametlik ja ühtegi allkirja ei kirjutatud. Me lihtsalt ei teadnud, kas sellest saab asja või mitte,» lausus ta.

«Soov oli kahtlemata olemas, kuid meil polnud võimalik asjadega edasi minna. Rahast me isegi ei rääkinud. Kui asi olnuks rahas, oleksin ma läinud Saudi Araabiasse või kusagile mujale,» lõpetas Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles