VIDEO ⟩ Omapärane lahkumiskingitus: fännid tagastasid võidukale juhendajale tolle pantvangi võetud auto. Peaaegu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Luciano Spalletti
Luciano Spalletti Foto: Alessandro Garofalo

Napoli vutiklubi ultrafännid näitasid oma head huumorimeelt, kui tegid lahkuvale peatreenerile Luciano Spallettile väga omapärase kingituse. 

Taustaloo mõistmiseks tuleb ajaratas kerida esmalt 2021. aasta oktoobrisse, kui Napoli tõsimeelsemad poolehoidjad varastasid äsja klubi etteotsa tulnud juhendaja Fiat Panda. 

Mõni kuu hiljem tõmbasid needsamad fännid ööpimeduses Napoli kodustaadioni ette üles plagu, kus kirjas: «Spalletti, sa saad oma Panda tagasi, kui meie juurest lahkud!»

Spalletti ei lasknud ennast fännide hirmutamisest segada ja jätkas tööd. Debüüthooajal tüüris ta klubi Serie A-s kolmandaks. Tänavu sai juhendaja hakkama veel võimsama tembuga, kui tüüris klubi saapamaa tšempioniks. 

Varem oli Itaalia meistri tiitel Napolisse rännanud vaid hooaegadel 1986/87 ja 89/90, mil nende särki kandis ebajumal Diego Maradona.

Vahetult pärast meistritiitli võitmist andis Spalletti aga teada, et paneb ameti maha ja võtab treeneritööst pausi. Nõnda jõuamegi ringiga tagasi loo algusesse.

Kui Napoli ultrad sellest kuulsid, otsustasid nad juhendajale lahkumiskingituse teha. Paki sisu: Fiat Panda rool ja varastatud autos olnud CDd.

Nagu videost näha, võttis Spalletti huumori väga hästi vastu.

 dsa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles