Rallisõitjad lükkasid kõlakad ümber

Postimees Sport
Copy
Sami Pajari.
Sami Pajari. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Soome rallisõitjad Emil Lindholm ja Sami Pajari lükkasid tagasi nende kohta levinud kõlakad seoses Hyundai vaba sõitjakohaga. Lõuna-Korea autotootja tiimis vabanes koht, kui Craig Breen hukkus aprillis Horvaatia MM-etapi testil.

Breen jagas Hyundai kolmandat autot hispaanlase Dani Sordoga, kuid jõudis sel hooajal osaleda vaid ühe MM-rallil, kui oli Rootsis Ott Tänaku järel teine. Et Sordo ei taha täishooaega, vajab Hyundai kedagi iirlase asemele.

20-aastasel Pajaril oli rõõm, et kuulujutuveski tema kohta jahvatas, aga soomlase sõnul ei vasta kõlakas tõele. Praegu on tema peamiseks eesmärgiks sõita Tokspordi ettevalmistatud Škodaga WRC2-klassis.

«Praegu oleks liiga vara Rally1-auto peale üle minna. Praegu peame oma kaarte õigesti mängima, et olla valmis ajaks, kui õige kõne tuleb,» lisas Iltalehtiga vestelnud Pajari.

Eelmise hooaja WRC2 maailmameister Lindholm rääkis Italehtile, et noortel sõitjatel pole aastaid olnud nii head võimalust tippklassis koht saada. Sealjuures märkis meie põhjanaaber, et ta ei pea silmas vaid Hyundai üht poolikut vaba kohta.

Kui uskuda rallimeediat, saab Breeni asendajaks kolmas soomlane Teemu Suninen, kes sõidab praegu Hyundai tehasetiimi eest WRC2s. Ta on nende Rally1-autot testinud ja väidetavalt osaleb 77 MM-etapil kihutanud roolikeeraja Eestis, Soomes ja Tšiilis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles