Kuuemänguline võiduseeria katkes: Lajalil polnud vägeva serviga sakslase vastu rohtu

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Mark Lajal.
Mark Lajal. Foto: ATP Challenger Tour/Twitter

Tennisist Mark Lajal (ATP 311.) kohtus USAs Tyleri ATP Challenger turniiri 16 parema hulgas Peter Gojowczykiga (ATP 333.) ning pidi viimase paremust tunnistama.

Sakslane võitis avaseti 6:1. Lajal servis kaks ässa vastase ühe vastu. Sakslane võitis 100 protsenti esimese servi punktidest ning tema esimese servi õnnestumisprotsent oli 71. 20-aastane Lajal võitis vaid 50 protsenti esimese servi punktidest, kuid esimese servi õnnestumisprotsent oli eestlasel 67 protsenti.

Teise seti võitis sakslane 6:3 ning kindlustas endale pääse järgmisse vooru. Sakslane servis neli ässa. Ta võitis teises setis 82 protsenti esimese servi punktidest. Lajal võitis teises setis 67 protsenti esimese servi punktidest. Esimese servi õnnestumisprotsent oli 74 protsenti. Lajalil töötas hästi teine serv, ta ei teinud ühtegi topeltviga ning võttis 67 protsenti teise servi punktidest.

Gojowczyki suurepärast esimest servi ilmestab hästi fakt, et ta võitis 32 esimese servi punktist suisa 28. Lajalil oli kohtumise jooksul küll viis murdepalli, kuid tal ei õnnestunud ühtegi neist realiseerida. Samal ajal kasutas sakslane viiest murdevõimalusest neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles