Karikasarjas selgusid veerandfinaalide ajad ja kohad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora.
FC Flora. Foto: Raigo Pajula

2012. aasta meeste jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalid peetakse 24. ja 25. aprillil, misjärel loositakse 26. aprillil paaridesse poolfinaali jõudnud meeskonnad.

Teisipäeval, 24. aprillil kell 18:00 on Narva Kreenholmi staadionil vastamisi kohalik Trans ja Tartu JK Tammeka ning samal päeval kell 18:45 A. Le Coq Arenal Tallinna FC Flora ja FC Viljandi.

Kolmapäeval, 25. märtsil kell 18:00 peetakse kaks mängu, kui Paide linnastaadionil võõrustab kohalik linnameeskond Pärnut ning A. Le Coq Arena I muruväljakul kohtuvad Tallinna FC Flora II ja Tallinna FC Levadia.

Poolfinaali paaride loosimine toimub neljapäeval, 26. aprillil kell 12:00 Eesti Jalgpalli Liidus, mängud peetakse teisipäeval, 8. mail. Finaal toimub laupäeval, 26. mail kell 17:00 A. Le Coq Arenal.

Karikavõitja pääseb Eestit esindama Euroopa liigasse. Kui karika võidab valitsev meister, siis tagab ka karikafinalist endale koha Euroopa liigas. Et 2011. aasta põhjal pääseb FC Flora Meistrite liigasse ning Nõmme JK Kalju ja Narva JK Trans Euroopa Liigasse, jahivad konkurentsi jäänud meistriliiga meeskondadest eurokohta FC Levadia, Paide Linnameeskond, Tartu JK Tammeka ja FC Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles