Ekskoondislase hiline värav lõpetas Paide nukra seeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaimar Saag.
Kaimar Saag. Foto: Albert Kerstna/Stuudio24.ee

Eesti jalgpalli meistriliigas lõpetas Paide Linnameeskond enam kui kuu kestnud mõõna, kui võõrsil seljatati 1:0 Harju JK.

Paide pole tänavust hooaega kõrgliigas loodetud viisil alustanud. Mullune pronksiklubi oli enne tänast teeninud ainult kolm võitu ning 16 kohtumisega teenitud ainult 16 silma. Seejuures poldud võidurõõmu tuntud enam kui kuu.

Uue serblasest juhendaja Ivan Stojkovići käe all on Paide tulemused paranenud. Kui eelmises voorus rööviti punkte valitsevalt meistrilt FC Floralt, siis täna alistati Laagri kunstmurustaadionil 528 silmapaari ees 1:0 Harju JK.

Paide oli tänases kohtumises selgelt ohtlikum ning neil tekkis ridamisi võimalusi skoorimiseks. Väravat tuli siiski oodata mängu viimaste minutiteni. 87. minutil lõi kohtumise ainsa värava endine Eesti koondislane Kaimar Saag, kes realiseeris pealöögiga Joseph Saliste täpse tsenderduse.

Tänase võiduga kerkis Paide liigatabelis koha võrra kuuendaks. Pärast 17. vooru on neil kirjas 19 silma ning esinelikust lahutab neli punkti. Harju JK jätkab üheksa silmaga viimasel real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles