Uut taset näidanud Kristin Kuuba lõi üht asiaati teise järel nende enda relvaga

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristin Kuuba esindas Eestit Tokyo olümpiamängudel ning soovib jõuda ka aasta pärast Pariisi mängudele.
Kristin Kuuba esindas Eestit Tokyo olümpiamängudel ning soovib jõuda ka aasta pärast Pariisi mängudele. Foto: Tairo Lutter

Kristin Kuuba oli ka varem võitnud sulgpallikalendris Challenge–tasemele kuuluvaid võistlusi. Ent nüüdne, Hillerødis, turniiril Denmark Masters saavutatu kaalub varasemad üles, sest esiteks oli osalejate seltskond tugevam ning teiseks jõudis Kuuba stabiilsuseni, mida ta polnud varem näidanud.

Kohe võib lisada «kolmandaks» ja «neljandaks» ka. Pilt näitas, et Kuuba on mängulises mõttes tervikuna arenenud ning tagatipuks lisandusid hästi tähtsad 4000 edetabelipunkti Pariisi olümpia kvalifikatsioonis. Veel paar–kolm samasugust võistlust ja põhimõtteliselt võib öelda, et olümpiapilet on taskus.

Finaalis kaotas Kuuba indoneeslannale Komang Ayu Cahya Dewile esimese geimi 16:21, oli teises taga 7:10, jõudis järele, veel näitas tabloo viiki 14:14, aga edasine tähendas ainult ühesuunalist liiklust. Teine geim Kuubale 21:16 ning kolmandas asus ta juhtima 9:1 ja 14:3! See tähendas, et ta oli kahe geimi peale kokku teinud 21:5 spurdi. Seejärel Dewi korraks lähenes, ent mitte ohtlikult, ning otsustav geim lõppes seisul 21:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles