Ukraina häkkerid tirisid Venemaa koondise ründaja seksiskandaali (1)

Postimees Sport
Copy
Artjom Džjuba
Artjom Džjuba Foto: Miguel Morenatti

Venemaa vutitäht Artjom Džjuba on taas sattunud (seksi)skandaali.

Moskva Lokomotivi ründajal oli nimelt kolm aastat tagasi ukrainlasest armuke, kellele ta toona seksuaalse sisuga videoid saatis. Praeguseks on noodsamad klipid jõudnud Ukraina häkkerite kätte, kes asusid omakorda venelaselt raha välja pressima.

«Viimastel päevadel olen saanud sõnumeid, kus mind ähvardatakse ja nõutakse raha. Mul pole aimugi, kes on selle taga ja miks,» avaldas Džjuba, kuid lisas, et ei lase sellest ennast häirida. 

«Need on vanad videod. Mul pole seal isegi halle juukseid peas. Võtke rahulikult, ma olen juba elus uue lehekülje pööranud ja kõik on hästi,» lausus kauane Venemaa koondise esiründaja.

2020. aastal sattus Venemaa kõrgliiga suurim väravakütt teisegi (seksi)skandaali, mis maksis talle ajutiselt ka koondisekoha. Nimelt laaditi siis internetti video, milles mees masturbeeris. Kuigi esialgu eitas Džjuba, et tegemist on temaga, tunnistas ta hiljem väljaandele The Sun antud usutluses siiski, et see oli tema.

«Sellele [videole] järgnenud matš oli minu jaoks väga keeruline ja valus. Fännid vilistasid mind välja. See oli väga kurb ja valus,» on ta hiljem meenutanud.

«Ühel hetkel hakkasid naised mind silmadega justkui lahti riietama. See oli päris lõbus. Kuigi omakeskis mõtlesin, et mina peaksin olema see, kes neid silmadega lahti riietab, mitte vastupidi,» jätkas ta, ning seejärel lisas, «ma sain tõesti pärast seda videot palju tähelepanu. Eriti naistelt, kuid paraku ka meestelt.»

34-aastane Džjuba on lõviosa karjäärist veetnud kodumaal Moskva Spartaki, Tomski Tomi, Rostovi, Peterburi Zeniti, Tula Arsenali ja Moskva Lokomotivi ridades. Ainult korraks, 2022. aastal, kiikas ta pooleks aastaks Türgi kõrgliigasse.

Venemaa koondises on pikakasvulise ründaja saldo 55 kohtumist ja 30 väravat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles