VIDEO Tiitliheitluses tagaajaja rolli jäänud Levadia tõi tiimi tagasi mulluse kapteni

Postimees Sport
Copy

Tallinna FCI Levadia jalgpalliklubi andis teada, et on sõlminud lepingu mullu tiimi kapten olnud Brent Lepistuga.

Aasta alguses Rumeenia kõrgliigas mängivasse CS Mioveni suundunud Lepistu on naasnud Eestisse, andis FCI Levadia pressiteate vahendusel teada.

Brent Lepistu: «Mul on hea meel taasliituda FCI Levadiaga! Olen tagasi, et aidata meeskonda püstitatud eesmärkide saavutamisel. Olen meeskonna tegemistega olnud vahepeal kursis ning soovin oma kvaliteedi ja kogemustega meeskonda täiendada. Usun, et oleme koos veel ühtsemad ning tugevamad. Vamos, Levadia!»

Klubi president Viktor Levada: «Mul hea meel, et Brent on naasnud koju, tuues võistkonnale rohkelt kogemust ja tõstes meeskonnale kasulikku konkurentsi. Taaskohanemine meeskonnaga toimub kindlasti kiirelt, teades tema iseloomu ja võimeid. Soovin nii Brendile kui ka meeskonnale palju edu püstitatud eesmärkide täitmisel!»

Brent Lepistu mängis FCI Levadias aastail 2019–2022 ning on võitnud rohesärkidega kolm tiitlit: 2021. aastal Eesti karikavõitja, 2021. aastal Eesti Meister ning 2022. aastal Eesti Superkarika võitja. FCI Levadia särgis on Lepistu seni mänginud 106 kohtumises ja löönud 8 väravat. Eesti meestekoondises on Lepistu mänginud 13 korral.

17 vooru järel hoiab Levadia 40 punktiga teist kohta. Liidrist Tallinna Florast jäädakse maha kahe silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles