Maolt hammustada saanud Bö sattus haiglasse: loodetavasti saan supervõimed nagu Spiderman

Christopher Krutto
Copy
Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix

Maailma üks paremaid laskesuusatajaid Johannes Thingnes Bö soovis kodus teha aiatöid, kuid sai rästikult hammustada.

30-aastane Bö nokitses kahe hooaja vahele jääva puhkuse ajal oma hoovis, kuid avastas tuppa naastes, et tema säär on verine. «Siis nägin ma kahte hambajälge. Pärast seda saad sa kiirelt asjast aru,» rääkis Bö Norra rahvusringhäälingule NRK.

Selgus, et ta sai hammustada rästikult ning pidi pöörduma erakorralise meditsiini osakonda. «Ma tundsin sealt ennast turvalisena. Loodetavasti annab madu mulle sarnased maagilised supervõimed nagu Spiderman sai oma ämblikuhammustusest,» viskas norrakas nalja.

Tegu pole esimese probleemiga, mis Böl pärast hooaega on tekkinud. Nimelt on ta suutnud oma kodus kukkuda keldris jooksulindilt ning vastu seina lennata, lisaks vigastas ta batuudi peal selga ning põdes vahepeal ka silmapõletikku.

«Kõik tuli korraga. See juhtus pärast rahulikku perioodi, mai kolm esimest nädalat olid väga head. On olnud raske kuu ja asjade kuhjumine natuke hirmutas, aga ohtu ei ole. Tuleb ennast üles töötada,» kirjeldas Bö ise oma ebaõnne.

Möödunud hooajal oli Bö ülivõimsas vormis ja noppis hooaja peale 25 võitu. Oberhofi MMilt noppis ta viis kuldmedalit ja lisaks võttis ta MK-sarja üldvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles