Valus hoop: jalgpallikoondis peab juunis saama hakkama võtmemängijata

Postimees Sport
Copy
24.03.2022 Tallinn Jalgpall Eesti vs Küpros Lillekülas. Foto:Sander Ilvest/Postimees
24.03.2022 Tallinn Jalgpall Eesti vs Küpros Lillekülas. Foto:Sander Ilvest/Postimees Foto: Sander Ilvest

Eesti meeste jalgpallikoondis kohtub juunis EM-valikmängudes võõrsil Aserbaidžaaniga ja kodumurul Belgia koondisega, kuid isiklikel põhjustel ei liitu koosseisuga keskkaitsja Joonas Tamm

Koondise peatreener Thomas Häberli rääkis, et on Tammega pidevas suhtluses ja valmis teda võimalusel koosseisu liitma. «Olen Joonase pühendumises kindel. Praegune olukord on lihtsalt keeruline, sest ta on läbirääkimistes uue klubiga ja tippspordist tulenev risk on väga suur. Joonasel on ka kerge vigastus, millega ta võiks küll tavaolukorras mängida,» rääkis Häberli Eesti Jalgpalli Liidu pressiteate vahendusel.

Tamm tegi Eesti koondise eest debüüdi 2011. aastal ning on sellest alates saanud kirja 53 mängu ja löönud selle ajaga neli väravat.

Tervislikel põhjustel jäävad eemale ka Sergei Zenjov, Artur Pikk, Maksim Paskotši, Marko Lipp, Ken Kallaste, Henrik Pürg ja Markus Soomets.

Meeste koondise järgmine mäng toimub 17. juunil Bakuus Aserbaidžaaniga. Aasta esimene kodumäng leiab aset 20. juunil A. Le Coq Arenal, kus võõrustame EM-valikkohtumises Belgiat. Mängu esitleb Eesti Jalgpalli Liidu suurtoetaja Coolbet. Pääsmed Eesti – Belgia mängule on müügil Eesti Jalgpalli Liidu kodulehel ja Piletilevis. Et tagada istekoht soovitud staadioni sektoris, tasub olla kärme, sest nädal enne kodumängu on pilet taskus juba rohkem kui 8000 jalgpallifännil. Mõlema kohtumise otsepilti saab tasuta jälgida Viaplay vahendusel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles