Laste pussitamist pealt näinud endine tippjalgpallur: käskisin politseil tulistada! (1)

Christopher Krutto
Copy
Mänguväljak, kus rünnak aset leidis.
Mänguväljak, kus rünnak aset leidis. Foto: Mourad Allili/sipa/scanpix

Endine tippjalgpallur Anthony Le Tallec soovis mõned päevad tagasi minna hommikul rahulikule jooksule, kuid nägi hoopis pealt julma noarünnakut.

38-aastane endine tippsportlane avaldas Instagramis, et jooksis rahulikult, kuni nägi ühel hetkel, et hirmunud inimesed jooksevad talle vastu. Üks ema oli hüüdnud: «Keegi pussitab järve kaldal inimesi. Ta pussitas lapsi.»

Le Tallec oli nii üllatunud, et jooksis rahulikult edasi, kuni nägi ründajat enda ees. «Nägin teda suundumas pensionäride grupi poole. Siis ta pussitas vana meest, aga politsei ei suutnud teda kinni püüda, nii et ma käsisin neil teda tulistada,» avaldas Le Tallec.

Korrakaitsjad tegidki nii, nagu endine Liverpooli mängija hüüdis ning lasid ründajat, kes vigastatuna maha kukkus.

«Pärast seda jätkasin ma oma teekonda, aga järsku nägin lapsi murul nutmas. See oli kohutavalt kurb vaatepilt,» sõnas prantslane.

Peagi asendus kurbus aga vihaga, sest talle ei mahtunud pähe, kuidas sai politsei nii aeglaselt tegutseda. «Neil läks kohutavalt kaua, et agressori vastu tuli avada. Tal oli veel aega, et kellegi isa kaks korda pussitada,» oli Le Tallec marus.

Ründajaks oli 31-aastane pagulane Süüriast, kes tegi seda väidetavalt Jeesuse nimel. Kokku sai rünnakus vigastada neli last ja kaks täiskasvanut.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles