Lahkamine selgitas, miks suri kaheksandat kuud rase 32-aastane olümpiavõitja (1)

Christopher Krutto
Copy
Tori Bowie.
Tori Bowie. Foto: MURAD SEZER/REUTERS/Scanpix

32-aastane endine sprinter Tori Bowie leiti oma Floridas asuvast kodust mai alguses surnuna. Nüüd selgus põhjus, miks tema eluküünal kustus.

USA Today kirjutab, et kaheksandat kuud rase olnud Bowie suri sünnitamisega kaasnenud tüsistuste tõttu. Ametivõimude sõnul võisid tal tekkida hingamisraskused ja eklampsia või sünnikrambid, mida põhjustas vererõhu äkiline tõus. Koroneri sõnul oli tema surm loomulik.

Bowie surnukeha avastati, kui politsei tuli teda kontrollima, sest naist ei oldud mitu päeva nähtud.

Ameeriklanna surma tegi teatavaks tema agentuur Icon Management Inc, kes kirjutas oma teates: «Me kaotasime kliendi, kalli sõbra, tütre ja õe. Tori oli tõeline tšempion ja valguse majakas, kes säras ülimalt eredalt. Meie süda on purunenud, oleme oma palvetes tema pere ja sõpradega.»

Bowie auhinnakapist võib leida täiskomplekti olümpiamedaleid: 2016. aasta Rio de Janeiro mängudel sai ta 200 m jooksus kaela pronksi, 100 m jooksus hõbeda ning 4 x 100 m naiste teatejooksus kulla.

MMidelt jäi talle näppude vahele kaks kulda – 2017. aastal Londonist 100 meetris ja 4 x 100 meetris – ning pronks – 2015. aastal Pekingist 100 meetris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles