Muamba on endiselt kriitilises seisus, kuid liigutab käsi ja jalgu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabrice Muamba traagilises kohtumises Tottenhami vastu.
Fabrice Muamba traagilises kohtumises Tottenhami vastu. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul karikamängu veerandfinaalis südame seiskumise tõttu kokku kukkunud Bolton Wanderersi jalgpallur Fabrice Muamba on endiselt kriitilises seisus, kuid klubi teatel on näha paranemismärke.

«Tema süda lööb nüüd ilma medikamentide abita ning ta saab oma käsi ja jalgu liigutada,» seisis Boltoni avalduses. «Siiski on veel mõnda aega selgusetu, kui kaua tal tervenemiseks aega läheb. Ta on endiselt kriitilises seisus ja teda tuleb pidevalt jälgida, ta on jätkuvalt intensiivravipalatis.»

Arstidel kulus laupäeva õhtul ligi kaks tundi, et 23-aastase Muamba süda korralikult tööle saada ning seetõttu pandi ta 24 tunniks kunstlikku koomasse.

«Meil on kõigil sama eesmärk – tahame jälle näha seda noort meest ja tema fantastilist naeratust,» sõnas Boltoni peatreener Owen Coyle, kes on kogu aeg haiglas Muamba kõrval olnud. «Kui vaadata, millest ta elu jooksul jagu on saanud, võib öelda, et ta on juba loomu poolest võitleja. Pealegi on ta füüsiliselt heas vormis noor mees. Need kaks põhjust annavad meile kindlust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles