Portugali meedia kaevas välja, kui kalliks läheks Ronaldole kallimast lahkuminek

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: Instagram @cristiano

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez on Portugali kollase meedia meelissihtmärk, mistõttu ei jäta sealsed nuhkreporterid kõmu nimel ühtegi kivi ümber pööramata. Ühe säärase alt tuli äsja päevavalgele midagi äärmiselt huvitavat.

Nimelt raporteerib TV Guia, et 2016. aastast koos elav paar on sõlminud lepingu, mis rakendub, kui armuleek nende vahel peaks kustuma.

Kontrahis olevat kirjas, et lahkumineku korral saaks Rodriguez endale paari Madridis asuva maja, lisaks maksaks Ronaldo naisele tolle elu lõpuni iga kuu 100 000 eurot.

Ametlikku kinnitust säärane jutt mõistagi ei leia, kuid selge see, et kus suitsu, seal tuld. Seda muidugi lepingu olemasolu kohta, mitte selle, et see peaks või võiks peagi rakenduda. 

Varem on Hispaania väljaanne El Nacional kirjutanud, et Ronaldo maksabki Rodriguezele iga kuu umbes 100 000 eurot, et too täidaks oma esinduskohustusi ja kannaks laste eest hoolt.

Rodriguez ja Ronaldo tutvusid 2016. aastal Madridis Gucci esinduskaupluses, kus naine töötas. Nad kasvatavad üheskoos viit last, kuid Rodriguez on neist ainult kahe bioloogiline ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles