Soome ajakirjanike küsimus ajas varalahkunud Breeni armsama nutma

Postimees Sport
Copy
Sarah Lavin ja Craig Breen
Sarah Lavin ja Craig Breen Foto: Instagram @sarahlavin_

Eile Soomes peetud Paavo Nurmi mängude kergejõustikuõhtul võistles naiste 100 m tõkkejooksus ka Sarah Lavin. Iirlanna, kelle armsam oli tänavu aprillis Horvaatia MM-etapiks testides avarii teinud ja hukkunud rallisõitja Craig Breen.

Meie põhjanaabrite ajakirjanikud küsisid Lavinilt tema naelikute kohta, kus on roolikeeraja initsiaalid. 29-aastane kergejõustiklane puhkes seepeale nutma. «Armastan Craigi sügavalt. Igatsen teda iga päev ning üritan joosta tema ja kõige nimel, mida ta armastas,» vastas mulluse EMi viienda koha omanik.

Lavinilt küsiti lisaks, kas ta ei mõelnud võistlushooaega leina tõttu vahele jätta. «Otsus polnud raske. Craig elas oma lapsepõlveunistuses ja tegi seda maailma suurima naeratusega. Kergejõustik on minu lapsepõlveunelm. Ta toetas mind alati palju ning tänu sellele ongi oluline jätkata elu nii, nagu ta seda õpetas.»

Naise väga hea tulemus mullusel Vana Maailma tšempionaadil on seda märkimisväärsem, et ta on profispordiga tegelenud alates 2021. aastast. Tema järgmiseks sihtmärgiks on järgmisel aastal toimuv Pariisi olümpia.

Nurmi mängudel pääses Lavin ajaga 12,87 finaali. Seal jooksis ta 12,94, mis andis neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles